Kineziológia

Utolsó ötletként, jöhet a stresszoldás kineziológia módszerrel?

A hozzánk forduló kliensek jelentős része azután érkezik hozzánk, miután már túl van orvosokon, kezeléseken, gyógyszereken ,  de azok nem használtak.

Próbálkoztak már sok mindennel, még sincs gyógyulás.
Sok esetben mondják nekik, hogy próbáljanak meg együtt élni a betegséggel.
Gyakran közlik velük, hogy szervi problémájuk nincs, valószínűleg betegségüknek pszichés oka lehet.
Vannak, olyanok is, akik átestek már számos kivizsgáláson, de nem találtak a szervezetükben okot a betegségükre.
Leleteik alapján nem kellene betegnek lenniük, mégis azok.

Nagyon sokan így, ennyi bolyongás után találnak ránk, próbálják meg a kineziológiát.

Betegségek lehetséges okai?

A betegségek a test üzenetei. Testünk először kisebb jelek, fájdalmak formájában üzen nekünk, hogy valami
nincs rendben. Ha ezekre a jelekre nem figyelünk, akkor egyre nagyobb fájdalmakkal,
krónikus betegségekkel próbál üzenni.

Mit jelent ez az üzenet? – Mit fejt meg a stresszoldó terapeuta?

A tested üzenetei megfejtésre várnak. Ezen üzenetek megfejtésében a stresszoldó terapeuta, az izomteszt, a kineziológiai terápia, remekül tud segíteni.

Amikor valami nincs rendben a testedben, akkor van az élethelyzetedben, a kapcsolataidban, ön-elfogadásodban olyan ügy, amely kimerít, megvisel, elszomorít vagy aggaszt téged. Olyan lelki terhet cipelsz, ami már túl sok számodra..
Lehet, hogy ismered a kimerültséged okait. Lehet, hogy vannak sejtéseid mit kéne
abbahagyni. De az is lehet, hogy amikor a probléma gyökerét megtaláljuk a kineziológiai oldás során,
magad is elcsodálkozol.
Furcsának tűnhet, hogy egy munkahelyi zűrös konfliktus gyökere, lehet akár a saját születésed pillanata.
Mint ahogyan meglepődött az az édesanya, aki nemrég keresett fel. Meghökkentő volt számára, hogy gyermekének dadogása visszavezethető a szülést gyorsító oxitocin adagolásra.
Pedig egyszerű a megértés. A gyermeknek stresszt okozott a mesterséges gyorsítás. Ha nem hagyják saját ütemében fejlődni, akkor stresszelni és dadogni kezd.

A kineziológia célja:

A meridiánokban az egyenetlen energia elosztást megállapítsa, és egyensúlyba hozza. Oldjuk az energetikai blokkot, melyek érzelmi blokkot képeznek. Hatására beindul a test természetes öngyógyító mechanizmusa. A kezelés során neurológiai, energetikai izomblokádot oldunk, helyreállítjuk a test normális, természetes energetikáját. Eszköze az izomteszt, mely a kézi izom biofeedback visszajelzésén működik, és minden kineziológia szakterület alapja.

A kineziológia hatásmechanizmusa:

A jelenbéli lelki problémákat, testi betegségeket pszichés hátterünkön keresztül közelíti meg, feltárva a múltbéli traumákat, téves viselkedésmintákat, és kioldva a tudattalanunkból.A tudattalanunkban őrzünk minden információt, mely fogantatásunktól történt velünk, az eseményekhez hozzákapcsolva azt az érzelmet, melyet az esemény kiváltott bennünk.Az agy kialakulása előtt is tároljuk ezeket az információkat, sejtmemória szinten. Minden, ami történik velünk, lenyomatot képez a tudatalattinkban.A későbbiekben pedig, csak kicsit hasonló helyzetbe kerülünk, a régi, már egyszer valamilyen módon bevált megoldási módot húzzuk elő, a múltból.Vagyis nem a jelenbéli tulajdonságokkal oldjuk meg a problémáinkat, hanem gyakran évtizedek óta őrzött minták alapján.A jelenlegi viselkedésmintáink két részből tevődnek össze mindenek előtt a genetikusan hozott, generációkon keresztül őrzött mintákból, és a saját életünk tapasztalatai alapján kialakított mintákból.Az oldás folyamán felismerjük, tudatosul bennünk, hogy miért működünk még mindig a megszokott módon annak ellenére, hogy már nem is úgy akarjuk.Az oldások végére lehetőséget kapunk, hogy új, a mostani életünknek megfelelő választásokat hozzunk, ezzel akár gyökeresen megváltoztatva életünket.